Om WatchcomNyheterParanoiaKontakt Søk
Paranoia

Paranoia

Har du sett årets Paranoiaprogram?Les mer om det stjernespekkede programmet, 10. -11. mai på Oslo Spektrum !

Paranoia »  er en sikkerhetskonferanse, arrangert av Watchcom Security Group, og holdes i 2017 for 10 gang. Konferansen har etablert seg som en av sikkerhetsbransjens viktigste og mest spennende konferanser.

Programmet »  for Paranoia 2017 byr på flere nasjonale og internasjonale kapasiteter innenfor Internet of Things, personvern, overvåkning, sikkerhetskultur og spionasje. Noen av stjernene som du vil kunne møte er: Mikko Hypponen » , Charlie Miller » , Olav Lysne » , Dr. Jessica Barker » , Kenneth Geers » , Torgeir Waterhouse » , Daniel Cuthbert & Vlad Ovtchinikov.  » 

Nytt i år...Les mer om innhold og foredragsholdere

For de som kjenner Paranoia fra tidligere, så vil man ved Oslo Spektrum som lokasjon møte en større konferanse, med langt flere muligheter for både oppdatering, inspirasjon og nettverking.

De største endringene i år, utover lokasjon, er varigheten som nå økes til 2 dager. I tillegg vil deler av programmet deles opp i ulike tracks, slik at såvel teknikeren som lederen vil få maks ut av sin deltakelse.

Velkommen til sikkerhetspåfyll fra øverste hylle! Les mer om foredragsholdere her » , og for fullstedig program klikk her.  » 

Følg oss også i sosiale medier:
Facebook » 
Linked In » 
Twitter:@watchcom_info #Paranoia17

For påmelding

Klikk her! »  påmeldingen går til en ekstern side.

Paranoia2017Et tilbakeblikk - snurr film :)

En stor takk til alle foredragsholdere, deltakere, partnere og frivillige som bidro til at Paranoia 2017 ble en stor suksess! Vi håper å se dere alle igjen til neste år når Paranoia 2018 går av stabelen 29.- 30. mai. Planleggingen er allerede i gang, og vi gleder oss!

Se video fra årets Paranoia nedenfor.

Paranoia - sikkerhetspåfyll fra øverste hylle!Oslo Spektrum - 10. -11. mai 2017

Paranoia  » er en sikkerhetskonferanse, arrangert av Watchcom Security Group, og holdes i 2017 for 10 gang. Konferansen har etablert seg som en av sikkerhetsbransjens viktigste og mest spennende konferanser.

Hypponen back on stage- denne gangen i Spektrum

Da Mikko Hypponen holdt sitt foredrag under Paranoia for to år siden spådde han at fremtiden for internett kom til å endre seg mye i etterkant av Snowden-avsløringene.

Forskningssjefen i F-Secure, Mikko Hipponen kommer til Oslo Spektrum og Paranoia i mai neste år som en av de helt store stjernene. (Foto: F-Secure)

Paranoia 2017

Paranoia er en informasjonssikkerhetskonferanse, i regi av Watchcom Security Group, som neste gang vil avholdes for 10'ende gang. Jubileumsarrangementet er lagt til Oslo Spektrum 10. - 11. mai 2017. Dette er konferansen hvor du vil høre noen av verdens fremste eksperter skissere sine scenarioer for morgendagens utfordringer knyttet til informasjonssikkerhet, og hvordan vi best møter disse.

Cyberkrigen er allerede i full gangMøt Geers på Paranoia 2017

Cyberkrigen kommer ikke til USA. Den er i full gang allerede.
Uttalelsen kommer fra en av de fremste ekspertene innenfor cybersikkerhet, Kenneth Geers i et intervju med den anerkjente avisen The Guardian. Neste år kan du møte ham på Paranoia i Oslo Spektrum.

Bildet: European Cybersec Forum - CYBERSEC 2015 - Interview with Kenneth Geers:

Paranoia bryter alle grenser

Paranoia er en av de største og viktigste arenaene i Norge for alle som jobber med informasjonssikkerhet. I disse dager pågår planleggingen for fullt til neste års vitamininnsprøytning, den tiende Paranoiakonferansen i rekken.

Det er Watchcom som står bak dette initiativet. Selskapets administrerende direktør, Nils Johan Brede kaller Paranoia for selskapets bidrag til økt samfunnssikkerhet.
Bildet er en faksimile fra CW i 2015 - Foto: Stig Øyvann
 
© 2016 Watchcom Security Group AS. Telefon (+47) 22 45 91 50.
Relatert
Watchcom bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider til bl.a. statistikk og skjemaoppdateringer. Ved å gå inn på nettstedet samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser, dersom du selv ikke endrer innstillingene i nettleseren.