Om WatchcomNyheterParanoiaKontakt Søk
Paranoia

Paranoia

Har du sett årets Paranoiaprogram?Les mer om det stjernespekkede programmet, 10. -11. mai på Oslo Spektrum !

Paranoia »  er en sikkerhetskonferanse, arrangert av Watchcom Security Group, og holdes i 2017 for 10 gang. Konferansen har etablert seg som en av sikkerhetsbransjens viktigste og mest spennende konferanser.

Programmet »  for Paranoia 2017 byr på flere nasjonale og internasjonale kapasiteter innenfor Internet of Things, personvern, overvåkning, sikkerhetskultur og spionasje. Noen av stjernene som du vil kunne møte er: Mikko Hypponen » , Charlie Miller » , Olav Lysne » , Dr. Jessica Barker » , Kenneth Geers » , Torgeir Waterhouse » , Daniel Cuthbert & Vlad Ovtchinikov.  » 

Nytt i år...Les mer om innhold og foredragsholdere

For de som kjenner Paranoia fra tidligere, så vil man ved Oslo Spektrum som lokasjon møte en større konferanse, med langt flere muligheter for både oppdatering, inspirasjon og nettverking.

De største endringene i år, utover lokasjon, er varigheten som nå økes til 2 dager. I tillegg vil deler av programmet deles opp i ulike tracks, slik at såvel teknikeren som lederen vil få maks ut av sin deltakelse.

Velkommen til sikkerhetspåfyll fra øverste hylle! Les mer om foredragsholdere her » , og for fullstedig program klikk her.  » 

Følg oss også i sosiale medier:
Facebook » 
Linked In » 
Twitter:@watchcom_info #Paranoia17

For påmelding

Klikk her! »  påmeldingen går til en ekstern side.
 
© 2016 Watchcom Security Group AS. Telefon (+47) 22 45 91 50.
Relatert
Watchcom bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider til bl.a. statistikk og skjemaoppdateringer. Ved å gå inn på nettstedet samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser, dersom du selv ikke endrer innstillingene i nettleseren.