Vi søker nyutdannede konsulenter med oppstart i 2023

Brenner du for informasjonssikkerhet og ønsker å jobbe med noen av de fremste i bransjen? Vi har noen av Nordens mest spennende oppdrag og er opptatt av kontinuerlig utvikling av våre ansatte. Vil du bli konsulent innenfor informasjonssikkerhet og ønsker å jobbe i Nordens største sikkerhetsmiljø, ta kontakt med oss for en prat!

Hos oss vil du samarbeide med noen av Norges beste innen informasjonssikkerhet, i trivelige kontorlokaler i Oslo sentrum. Vi har et godt arbeidsmiljø bestående av dyktige mennesker som brenner for sitt fagområde. Det som kjennetegner oss er at vi er opptatt av å trives på jobben, samtidig som vi ønsker å konkurrere om å levere de absolutt beste tjenestene på markedet.

Vi har ambisjoner om å utvikle de beste innen våre fagområder i informasjonssikkerhetsbransjen. Derfor bygger vi et arbeidsmiljø som gir rom for både faglig og personlig utvikling, samtidig som det er viktig for oss å ha det gøy.

Vi ser etter nyutdannede i tre ulike avdelinger: rådgivning, sikkerhetstest og Managed Security Services (MSS). Er du usikker på hva akkurat du kunne tenke deg, ta kontakt med oss, så finner vi en løsning.

Hvem er du?

For alle våre avdelinger søker vi personer som har stor interesse for og kunnskap om informasjonssikkerhet og IT-sikkerhet. Vi søker deg som har en mastergrad eller bachelorgrad innenfor informatikk eller IT og som ønsker å jobbe som konsulent. I tillegg ser vi etter deg som har et rent rulleblad og vandel.

Som person er du både analytisk og strukturert. I tillegg er du villig til å lære og stadig nysgjerrig på ny kunnskap. Som konsulent er det viktig å være kundeorientert, og du evner å sette deg inn i kundenes behov og utfordringer samtidig som du skaper tillit og er profesjonell.

Rådgivning

Som informasjonssikkerhetskonsulent i vår rådgivningsavdeling vil du veilede og bistå våre kunder med varierende oppgaver innenfor governance, risk og compliance.

Som ansatt på rådgivningsavdelingen vil følgende ansvars- og arbeidsoppgaver kunne være aktuelle:

 • Rådgivning knyttet til sikkerhetarkitektur og -løsninger
 • Risiko- og sårbarhetsanalyser, samt trusselmodellering
 • Arbeid med sikkerhetskultur (security awareness) som for eksempel phishingøvelser og e-læring
 • Rådgivning rundt etablering av styringssystemer for informasjonssikkerhet etter ISO 27001
 • Rådgivning innen personvern (GDPR)
 • På sikt vil arbeidsoppgavene også inkludere prosjektledelse og lederstøtte
 • Du vil bidra til utvikling av metodikk og verktøy for rådgivnings-tjenester

For vår rådgivningsavdeling søker vi deg som ønsker å bistå med rådgivning av våre kunder. Det er ønskelig med erfaring og/eller kunnskap om ISO 27001, GDPR, CMMC, NIST CSF, NSMs Grunnprinsipper, CIS kontroller samt andre relevante standarder og rammeverk.

Sikkerhetstest

Som informasjonssikkerhetskonsulent i vår sikkerhetstestavdeling vil du bistå våre kunder med sikkerhetstesting av deres systemer.

Som ansatt på sikkerhetstestavdelingen vil følgende ansvars- og arbeidsoppgaver være aktuelle:

 • Gjennomføre sikkerhetstester og penetrasjonstester av webapplikasjoner, nettverk, servere, skytjenester, IoT-løsninger og en lang rekke forskjellige IT-systemer
 • Gjennomføre Red Team tester
 • På sikt vil arbeidsoppgavene også inkludere prosjektledelse og lederstøtte
 • Gi råd og bistå kunder med tekniske utfordringer
 • Du vil bidra til utvikling av metodikk og verktøy for sikkerhetstesting

Vi søker deg som har en teknisk IT-forståelse om informasjonssikkerhet og IT-sikkerhet til vår sikkerhetstestavdeling. Det er ønskelig med erfaring og/eller kunnskap til Linux, Windows, Azure/AWS/andre skytjenester, samt relevante sikkerhetsverktøy som Burp, Nessus, nmap og Metasaploit. Det er også en fordel å ha forståelse eller erfaring med programmering.

Managed Security Services (MSS)

Som ansatt på vår MSS avdeling vil du bistå kunder med monitorering av systemer og håndtere hendelser som oppstår, samt skanning av deres systemer.

Som ansatt på MSS-avdelingen vil følgende arbeidsoppgaver være aktuelle:

 • Sette opp og konfigurere montering av kunders IT-miljøer, samt undersøke alarmer og respondere på hendelser
 • Bistå kunder med Incident Response
 • Sette opp sårbarhetsskanninger av kunders systemer og følge opp disse resultatene i tett dialog med kunden
 • På sikt vil arbeidsoppgavene også inkludere prosjektledelse og lederstøtte
 • Gi råd og bistå kunder med tekniske utfordringer
 • Du vil bidra til utvikling av metodikk og verktøy for våre MSS-tjenester. Dette inkluderer programmering samt å jobbe med oppsett, drift, integrasjon og automasjon av eksisterende og nye systemer

For vår MSS-avdeling søker vi deg som har en teknisk IT-forståelse om informasjonssikkerhet, og programmering. Det er ønskelig med erfaring og/eller kunnskap til Linux, Windows og Azure/AWS/andre skytjenester, drift av tjenester og nettverksoppbygning.

Hva kan vi tilby?

Som nyansatt hos oss har vi følgende å tilby:

 • God opplæring og oppstartsprogram for nyutdannede
 • Muligheten til å samarbeide med konsulenter i et av Norges fremste fagmiljø innen informasjonssikkerhet
 • Et godt arbeidsmiljø
 • Trivelige lokaler i Oslo sentrum
 • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling da vi har en virksomhetskultur som oppmuntrer medarbeiderne til nettopp dette
 • Muligheten for å delta på større konferanser, både i Norden og internasjonalt, blant annet vår årlige konferanse Paranoia, som alle ansatte får anledning til å delta på
 • Spennende karriere- og utviklingsmuligheter i Watchcom og Combitech
 • Mulighet for å jobbe med spennende nordiske og internasjonale kunder
 • Ansettelsestrygghet og konkurransedyktige goder

Vi er en del av et voksende og stabilt konsulentselskap innen forsvars- og sikkerhetskonsernet Saab AB, noe som også kan bidra til dine utviklingsmuligheter.

Som medarbeidere i Watchcom vokser vi sammen i en kultur der vi oppmuntrer til personlig utvikling, balanse i livet, samt å fremme et kreativt syn på problemløsning.

Våre verdier

Vi har tro på at redelighet skaper tillit og at folk med lidenskap for sikkerhet vil utfordre, inspirere og bidra til en sikrere verden. Siden 2004 har selskapet vært med på å sette standarden for arbeidet med informasjonssikkerhet. Målet er å skape trygghet og å gjøre kundene dyktige. Dette gjøres ved å dele kunnskap og å utvikle helhetlige løsninger i konsepter som integrerer både strategi, kunnskap og teknologi. Vi har i dag 35 medarbeidere som alle brenner for informasjonssikkerhet.

Våre verdier Respekt, Samarbeid og Lidenskap danner grunnlaget for alt vi gjør.

Høres dette ut som noe for deg? Send oss CV, søknad, karakterutskrift og evt. annen dokumentasjon til jobb@watchcom.no. Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Se også våre nettsider for mer om oss. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!