Vi søker informasjonssikkerhetskonsulenter til Summer Internship 2023

Føler du det er vanskelig å finne relevante sommerjobber? Ønsker du å jobbe side om side med erfarne innen cybersikkerhet, lære av dem og få ansvar for egne oppgaver? Da anbefaler vi deg å søke på "Summer Internship" her hos oss!

Vi ønsker å tilby deg som student muligheten til å få konkret erfaring samtidig som du kan bidra til å prege prosjektet du jobber på. Gjennom å få jobbe med reelle problemstillinger får du relevant arbeidserfaring og blir kjent med den hverdagen du studerer frem mot.

Summer Intern studentene jobber på en reell case, får muligheten til å delta i kundemøter, og får ansvar for egne leveranser. Våre eksperter bistår deg og følger deg opp når vi sammen løser reelle problemstillinger der vi hjelper kunder å forbedre sin sikkerhet.

Våre internship

Hos oss vil du kunne velge å være en del i en av følgende avdelinger: Rådgivning, Sikkerhetstest eller Managed Security Services (MSS). Tidligere år har vi hatt samme kunde på tvers av alle avdelingene som betyr at man vil kunne dele erfaringer og lære av hverandre uavhengig av avdeling også. Det er også et sosialt opplegg for sommerstudentene, der vi gjør noe gøy sammen ukentlig. Få et innblikk i tidligere internships her og her.

I alle avdelingene vil man styre prosjektene sine i stor grad selv med hjelp fra en veiledende mentor. Gjennom sommeren får man også muligheten til å gjennomføre kundemøter, skrive rapporter og presentere resultatene til kunden.

Rådgivning

Gjennom et internship på vår rådgivningsavdeling vil man i team jobbe sammen for å løse relevante problemstillinger. Aktuelle arbeidsoppgaver for et internship er:

  • Rådgiving knyttet til sikkerhetsarkitektur og -løsninger
  • Risiko- og sårbarhetsanalyser
  • Arbeid med sikkerhetskultur (security awareness) som for eksempel phishingøvelser og e-læringer
  • Rådgivning innenfor personvern (GDPR)
  • Rådgivning rundt etablering av informasjonssikkerhet i bedrifter etter standarder og rammeverk som ISO 27001, NIST, NSMs Grunnprinsipper o.l.
  • Være med å videreutvikle våre Rådgivning-tjenester

Sikkerhetstest

Gjennom et internship på vår sikkerhetstestavdeling vil man jobbe sammen i team for å gjennomføre ulike tester av kundens systemer. Dette vil kunne inkludere å gjennomføre sikkerhetstester/penetrasjonstester av webapplikasjoner, nettverk, IoT-løsninger, samt andre IT-systemer. Gjennom sommeren vil man også kunne være med på å videreutvikle våre Test-tjenester.

Managed Security Services (MSS)

Ved å være ansatt som summer intern på vår MSS avdeling vil man ha mulighet til å gjennomføre følgende oppgaver:

  • Sette opp, tilpasse og undersøke alarmer fra våre overvåkningssystemer
  • Sette opp sårbarhetsskanninger av kundens systemer og følge opp disse resultatene i en tett dialog med kunden.
  • Være med å videreutvikle våre MSS-tjenester

Hvem er du?

Vi ser etter deg som studerer eller har erfaring med informasjonssikkerhet i forbindelse med studier eller deltidsjobb. Du jobber godt både selvstendig og i team, samt formulerer deg svært godt både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk.

Som person er du pålitelig, ansvarsfull, positiv og imøtekommende. Du er interessert i informasjonssikkerhet og ønsker å være en pådriver for et godt arbeidsmiljø.

Hva kan vi tilby?

Som Summer Intern i Watchcom vil du få muligheten til å samarbeide med konsulenter i et av Norges fremste fagmiljø innen informasjonssikkerhet. Arbeidsmiljøet her er godt og vi ønsker alle å bli bedre i våre fagfelt og dele kunnskap med hverandre. For oss er gode muligheter for personlig og faglig utvikling viktig.

Vi holder til i trivelige lokaler i Oslo sentrum, og kan tilby spennende karriere og utviklingsmuligheter i Watchcom og Combitech. Her vil du få muligheten til å jobbe med spennende nordiske og internasjonale kunder.

Informasjon

Søknadsfrist: Søknader behandles fortløpende etter 1. oktober.

Send oss CV, søknad, karakterutskrift og evt. annen dokumentasjon til jobb@watchcom.no. og merk søknaden med “Internship 2023". Aktuelle kandidater vil bli kontaktet på mail.

Se også våre nettsider for mer om oss.