Watchcom bidrar til ISACA Arctic Conference

Når ISACA arrangerer den første "Arctic Conference " er vi med og bidrar til et faglig og sosialt høydepunkt på Svalbard 27. - 29. april.

På temaet "The Importance of standardization in cyber security" vil vår egen Christopher Kiønig dele sine erfaringer om hvorfor planlegging og standardisering etter beste praksis bidrar til en god sikkerhetsstrategi.

Forstår ledere konsekvensene digitalisering har for cybersikkerheten? Og hvordan appliserer du cybersikkerheten i virksomheten og følger opp leverandørene?

ISACA Chapters Norge, Sverige og Finland ønsker alle velkommen til den aller første arktiske konferansen! Satt på Svalbard 78 grader nord blir dette, så vidt vi vet, den nordligste cybersikkerhetskonferansen noensinne - og det til et sted hvor isbjørn er større enn den menneskelige befolkningen. Hvilke risikovurderinger må gjøres da?

Les mer om konferansen og meld deg på her!

Christopher vil dele scenen med noe av det fremste bransjen har å by på, og vi er stolte av å være med og bidra til et så viktig arrangement. Med et raskt voksende digitalt samfunn og stadig mer sofistikert trusselbilde blir nettopp kunnskap, deling, samhandling og nettverk nøkkelen til god cybersikkerhet.

Vi sees på Svalbard!