Paranoia 2019 setter cybersikkerhet på agendaen

- Ledere har det overordnede ansvaret for cybersikkerhet. Norsk næringsliv blir stadig mer sårbar for digitale angrep, og det er viktigere enn noen gang at vi tar disse utfordringene på alvor, sier administrerende direktør i Watchcom, Anette Roll Richardsen.

Årets viktigste cybersikkerhetskonferanse arrangeres 21. – 22. mai i Oslo Spektrum. Paranoia 2019 samler noen av verdens fremste eksperter innen cybersikkerhet til diskusjon om sikkerhetstrusler, og hva som kan gjøres for å øke sikkerheten i norske virksomheter. 

- Paranoia-konferansen gir ledere en unik mulighet til å øke sin sikkerhetsfaglige kompetanse. Dette er en verdifull investering for å kunne verne om bedriftens interesser og verdier i fremtiden. I år vil statsminister Erna Solberg åpne konferansen. Jeg mener dette vitner om viktigheten av cybersikkerhet i dagens samfunn, sier Richardsen. 

Ledere i fokus

Paranoia er Watchcom sitt bidrag til et tryggere samfunn. Ved å sette cybersikkerhet på agendaen, håper Richardsen at de kan bidra til at sikkerhet blir en del av kulturen i norske virksomheter. Tema for foredragene spenner fra globale sikkerhetstrusler, til tekniske utførelser med praktiske råd for hvordan ledere kan implementere sikkerhetstiltak i egen organisasjon. 

- Cybersikkerhet bør få mer fokus og større prioritering i norske virksomheter. Paranoia tilbyr derfor egne foredrag for ledere, med oppdatert informasjon om trusselbildet, samt konkrete tips til tiltak og sikkerhetsrutiner som kan gjennomføres i hverdagen. Her kan man også møte ledere i samme situasjon, og utveksle erfaringer rundt disse utfordringene, sier Richardsen. 

Lær av de fremste i bransjen

Til årets konferanse kommer blant andre Obamas tidligere rådgiver, Michael Daniel, tidligere enhetssjef i FBIs Cyber-avdeling, Don Codling, Microsofts Cybersecurity Field CTO, Diana Kelley, leder av Lysne II-utvalget, Olav Lysne, direktør i Næringslivets Sikkerhetsråd, Jack Fischer Eriksen, samt sikkerhetssjefen for Nordic Choice Hotels, Per Thorsheim. 

 Se hele programmet og meld deg på!