Sårbarhetsstyring fra bruker til sky

I takt med digitaliseringen av samfunnet og opptaket av tjenester, løsninger og lagring i skyen følger et ansvar for kontroll over trusselbildet og sårbarhetene, også i skyen. Sammen med leverandør Tenable tar vi tak i problemstillingen og snakker om hvordan risikobasert sårbarhetsstyring bidrar til å styrke sikkerheten.

Den 19. april inviterer vi, sammen med Tenable, til webinar for å se nærmere på løsepengeangrep, trussellandskapet i 2022 og hvorfor risikobasert sårbarhetsstyring bør gjennomføres hele veien fra bruker og opp i skyen.Trussellandskapet slutter aldri å utvikle seg, trusselaktørene øker i kompleksitet, og mer enn noen gang er IT, OT, Cloud, containere, og nettapper hovedmål. Bli med oss når vi ser nærmere på:

  • Trussellandskapet i 2022
  • Utvidet risikobasert sårbarhetsstyring
  • Hvordan løsepengevare bryter grenser (IT og OT)
  • Hvordan skysikkerhet flyttes til venstre

Med oss har vi Bernard Montel, Sales Technical Director, i Tenable - en meget erfaren leder innen sikkerhetsdomenet. Webinaret holdes på engelsk.

Bli med for en halvtime med faglig påfyll og en sikker og viktig ettermiddag for alle dere som jobber med informasjonssikkerhet.