Watchcom inviterer til SANS Oslo

SANS fortsetter å dele kunnskap og styrke cybersikkerheten gjennom kompetanseheving, og vi i Watchcom er stolte av å tilby eksklusiv rabatt på alle kurs under "SANS Oslo 2022".

Med et samfunn som digitaliseres i rekordfart og den økende cybertrusselen som medfølger, blir den ansattes kompetanse en viktig brikke i virksomhetens sikkerhetsstrategi.

Vi i Watchcom har lang historie i å dele kunnnskap gjennom våre kurs, og det er derfor ekstra gledelig å inngå et samarbeid med SANS. Porteføljen til SANS komplimenterer vårt eksisterende kurstilbud, og gir dermed våre kunder og kursdeltakere ytterligere tilgang til ekspertise av høy kvalitet.

For å markere starten på samarbeidet med SANS og et enda mer kunnskapsrikt kurstilbud fra Watchcom, gir vi derfor alle som melder seg på "SANS Oslo March 2022" 5% rabatt.

KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ SANS-KURS I DAG
Watchcom, i lys av vårt samarbeid, formidler rabatterte påmeldinger. All deltakelse faktureres av SANS.

"SANS Oslo March 2022", 28. mars - 02. april, er et unikt event hvor kursdeltakerne ikke bare får eksklusiv tilgang til personlig kursing med støtte fra ledende eksperter, men en unik mulighet til å ta del i praktisk, virtuell og samarbeidende kunnskapsdeling, enten virtuelt eller live i klasserommet.

Les mer om arrangementet her.

Vi gleder oss over samarbeidet med SANS og ser frem til å fortsette å dele det fremste innen cybersikkerhet med deg i tiden fremover.