Vi sees på Sikkerhetsfestivalen 2022

Endelig er det Sikkerhetsfestival og Lillehammer skal males i cybersikkerhetens farger. Vi i Watchcom er selvsagt til stede og deler av våre erfaringer - vi gleder oss til å møte deg!

Hvor finner du oss?

Kollegaer Thomas og Geir blir å finne i Teltet alle dager når dette er åpent for publikum - se her for detaljert kartElise og Berit finner du på scenen på tirsdagen, mer om dette under. Alle scenene finner du herAnette er kasserer i ISACA og medarrangør av ISACA-sporet. Hele programmet finner du her.

Når er vi på scenen, og hvor?

Elise Breivik Smebye hører du tirsdag klokken 10:45 - 11:15 på Scandic Victoria Sal 3. Det er KINS som står for sporet ("Infosikkerhet i kommunal sektor") og Elise deler sin kompetanse og erfaring under tittelen - ISO 27002 er revidert – hvorfor skal du bry deg?

Ikke siden 2013 har ISO/IEC 27001 og ISO/IEC 27002 vært gjennom større endringer – en revisjon som vil åpne opp for at enda flere kan, og bør, standardisere seg. I dette foredraget ser jeg nærmere på de viktigste endringene, hvilke konsekvenser dette har for norske virksomheter, og hva du bør foreta deg dersom din virksomhet vurderer å standardisere, holder på å standardisere, eller har standardisert.

Berit Bekkevold hører du tirsdag klokken 16:00 - 16:30 på Scandic Victoria. Det er ISACA som står for sporet ("Infosikkerhet/risikostyring/revisjon") og med sin kompetanse og erfaring spør Berit deltakerne - Hvor god er "god beredskap"?

Hvordan vet vi at vi har god beredskap før krisen er et faktum? God krisehåndtering innebærer å reagere raskt for å redusere skadene en krise vil påføre virksomheten, kunne gjenoppta normaltilstand så raskt som mulig, og hindre at liknende hendelser skjer igjen. De fleste virksomheter har beredskapsplan og regelmessige beredskapsøvelser, men hvordan vet vi at de virker? Jeg ser på kriteriene for god kriseberedskap i virksomheten, og hvordan en vurderer beredskapen etter disse kriteriene.

Til deg som vil vite mer

Fikk du "Festivalrabatt" da du besøkte oss i teltet? Les mer om våre kurs og meld deg på her!

Vil du vite mer om hvordan vi kan bistå deg i å styrke og videreutvikle din sikkerhetsorganisasjon? Les mer om våre tjenester, eller ta kontakt med oss for en uforpliktet prat.