Vi sees på Sikkerhetsfestivalen 2023

Sommeren er snart over, og gjett om vi gleder oss til Sikkerhetsfestival og Lillehammer! Med to kolleger på scenen og god tilstedeværelse i telt og by ser vi frem til å møte deg!

Hvor finner du oss?

Kollegaer Thomas og Christopher blir også i år å finne i Teltet - se her for detaljert kart. I år har vi med oss Berit og Fredrik som skal holde hvert sitt innlegg fra scenen på tirsdag. Les mer om dette under, og se programmet her.

Når er vi på scenen, og hvor?

Berit Bekkevold deler hvordan du kan bruke rammeverkene til din fordel, også i anskaffelsesprosesser, tirsdag klokken 11:30 - 12:00 på Kulturhuset Banken (Kafeen). Sporet handler om styring og kontroll, og du kan forvente gode råd og verdifull innsikt fra en med lang erfaring innen emnet. Få med deg Hvordan bruke ISO/IEC 27001 og andre rammeverk i anskaffelsesprosessen.

Hvordan kan ISO 27001 og rammeverk fra NSM  og NIST brukes i anskaffelsesprosessen? Hvordan kan disse sikre bedre forutsigbarhet i tilbudsprosessen ved anskaffelser av systemer, løsninger og tjenester? At ISO 27001, NSMs grunnprinsipper, og NIST Cyber Security Framework (CSF) er viktige for å sikre god styring av informasjonssikkerheten i virksomheten er de fleste kjent med, men i dette foredraget vil jeg gå gjennom hvordan standarden og rammeverkene kan bidra til å sikre systematikk og oversikt i anskaffelsesprosessen fra kravsetting, via akseptansetest til leverandøroppfølging i etterkant.

Fredrik Bugge Lyche kommer ens ærend for å dele verdifulle erfaringer fra TIBER-EU tester. Tirsdag klokken 16:00 - 16:30 på Kulturhuset Banken (Holbøsalen) kan du høre hans egne vurderinger og praktiske erfaringer med rammeverket. TIBER er nemlig ikke bare for finans. Bli med på TIBER - Erfaringer fra gjennomføring og hvordan rammeverket kan brukes av andre bransjer.

TIBER beskriver hvordan finansielle institusjoner, sammen med myndigheter og leverandører, kan gjennomføre realistiske tester basert ekte trusselaktørers taktikker, teknikker og prosedyrer. I mitt foredrag vil jeg prate om mine og Watchcoms erfaringer fra TIBER-EU tester, samt snakke om hvordan dette kan brukes for andre virksomheter enn de i finanssektoren.

Til deg som vil vite mer

Vil du vite mer om hvordan vi kan bistå deg i å styrke og videreutvikle din sikkerhetsorganisasjon? Les mer om våre tjenester, eller ta kontakt med oss for en uforpliktet prat.