En sterk sikkerhetskultur reduserer risiko - vi deler hvordan

Hvordan er sikkerhetskulturen i virksomheten? Jobber dere aktivt med sikkerhetskultur? Hvorfor er dette viktig, og hvordan kan du enkelt og effektivt implementere kulturbyggende tiltak? Vi inviterte til webinar for å se på hvordan du kan spille en aktiv og viktig rolle i utformingen av virksomhetens sikkerhetskultur.

En ting er klart, organisasjoner med en sterk sikkerhetskultur ser en betydelig reduksjon i risikoatferd. Men hvordan tetter du gapet mellom datamaskiner og mennesker?

SE OPPTAK AV WEBINARET HER.

Kai Roer , Chief Research Officer i KnowBe4 og en av de fremste innen cybersikkerhetskultur, delte sin innsikt om hvorfor det er avgjørende for sikkerheten å jobbe aktivt med sikkerhetskultur. Gjennom praktiske eksempler på hva du kan gjøre i dag for å forbedre sikkerhetskulturen og redusere risikoen for legitimasjonsdeling får du helt konkrete råd til hvordan du engasjerer virksomheten og implementerer et sikkerhetskulturprogram, enkelt og kostnadseffektivt.

Marte Irene Medby, en av våre sikkerhetskultureksperter, delte med lytterne hvorfor vi anbefaler å etablere et program for sikkerhetskultur og hvordan dette bidrar til å styrke virksomhetens kultur år for år. Rapportering av hendelser og mistenkelig kommunikasjon og adferd bør være naturlig, og alle ansatte bør være bevisste over risiko og trusler og forstå at de er viktige ledd i den overordnede sikkerhetsorganisasjonen.

Til slutt presenterte Marte KnowBe4, og hvordan denne plattformen kan brukes for å styrke sikkerhetsbevisstheten og endre adferd i din virksomhet. Hun forklarte hvordan du  kombinerer aktiviteter til en skreddersydd plan som gradvis forbedrer informasjonssikkerhetskulturen og modenheten til de ansatte. 

Gjennom et sikkerhetskulturprogram kan du forbedre virksomhetens sikkerhetskultur samtidig som du planlegger de neste stegene for å ytterligere styrke dine ansattes sikkerhetsbevissthet og kultur.

Dette webinaret er relevant for alle som jobber med informasjons- og cybersikkerhet, og de som har roller og ansvar på området. Enten du har et sikkerhetskulturprogram på plass, planlegger å ha et eller bare vil lære mer om hvordan du kan ta en aktiv rolle i utformingen av virksomhetens kultur - følg linken og se webinaret i dag!